Servicii

Frizerie / coafor

Părul, culoarea, coafura, sunt elementele cele mai importante de stil care ne definesc imaginea zi de zi sau la evenimente!
Vă așteptăm cu mare drag Ely Beauty, unde, stiliștii noștri vă vor ghida pașii către imaginea pe care v-o doriți, fie că este vorba despre o nouă culoare, sau pentru îndreptarea părului, o tunsoare simplă sau o schimbare totală de look.

Make-up

În opinia noastră orice femeie este frumoasă. Totuşi, societatea ridică tot mai mult ştafeta şi impune standarde ale frumuseții exterioare greu de atins. Aici intervenim noi – make-up artiştii Ely Beauty!

manichiura

Noi, echipa Ely Beauty, te invitam din nou să te dedici cu drag propriei tale persoane, să te iubești și să nu îți refuzi răsfățul unei manichiuri sau al unei pedichiuri simple, eleganța unui French semipermanent sau look-ul de invidiat, impecabil al unor unghii false aplicate cu mare artă.

cosmetica

Sub mâinile dibace ale unui profesionist, într-un ambient care te eliberează de stres și te relaxează îți va oferi o multitudine de beneficii: detașarea de activitatile extenuante din timpul zilei, relaxarea cu ajutorul masajului facial și al aromaterapiei, un ten curat, luminos și hidratat cu ajutorul tratamentelor faciale ACADEMIE.